24/09/2016

Επιθέματα από σπόρους καρπού κερασιού

Τα επιθέματα από σπόρους καρπού κερασιού αποτελούν μια απλή αλλά πολύ αποτελεσματική μορφή ανακούφισης από πληθώρα συμπτωμάτων και συμβαμάτων, όπως βρεφικοί κολικοί, πυρετός, κοιλιακά άλγη, κακώσεις, τοπικές φλεγμονές, οιδήματα κ.α. Ωστόσο, τα τυπικά μέσα θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας που κυκλοφορούν δεν είναι πάντα απολύτως ασφαλή και καλά ανεκτ’α από τον ασθενή, ιδιαίτερα από τα μικρά παιδιά. Τα επιθέματα από σπόρους καρπού κερασιού αποτελούν την νέα, εναλλακτική, 100% φυσική και απολύτως ασφαλή επιλογή.
Τα επιθέματα από σπόρους καρπού κερασιού που κατασκευάζονται από την Medi Partners και εισάγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Happy Baby είναι ένας φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος για την ανακούφιση και αντιμετώπιση πολλών δυσάρεστων καταστάσεων στα παιδιά και στους ενήλικες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως θερμοθεραπεία μετά από προετοιμασία σε φούρνο μικροκυμάτων ή απλό φούρνο, είτε ως κρυοθεραπεία μετά από ψύξη.

Είστε μητέρα?

Τα επιθέματα από σπόρους καρπού κερασιού μετά από ψύξη θα προσφέρουν ανακούφιση στο παιδί από κακώσεις, μώλωπες, εγκαύματα, δήγματα εντόμων και οιδήματα. Στον πυρετό η εφαρμογή κρύου επιθέματος προσφέρει την ταχύτερη πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 1,5⁰C!
Μετά από προετοιμασία σε φούρνο απλό ή μικροκυμάτων, το θερμό επίθεμα ανακουφίζει το παιδί από κολικούς, κοιλιακά άλγη, δυσκοιλιότητα και μυϊκές κράμπες.

Θηλάζετε?

Με την εφαρμογή χλιαρών επιθεμάτων στους μαστούς, αποσυμφορούνται οι γαλακτοφόροι πόροι, υποχωρεί το οίδημα και ο πόνος σε περιπτώσεις μαστίτιδας και διευκολύνεται η συνέχεια του θηλασμού. Με την εφαρμογή ψυχρών επιθεμάτων, αντιμετωπίζεται ο ερεθισμός των θηλών και κυρίως το αίσθημα καύσους και ο πόνος σε περιπτώσεις τραυματισμού.

Χρόνιοι πόνοι ή έκτακτα συμβάματα?

Τα επιθέματα από σπόρους καρπού κερασιού χρησιμοποιούνται ευρέως για προληπτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς. Τα πλεονέκτηματά τους σε σχέση με τις κλασικά μέσα θερμοθεραπείας ή κρυοθεραπείας συνίσταται στο ότι είναι μαλακά και εύκαμπτα, ώστε να εφαρμόζουν σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος και να διατηρούν περισσότερο την ψύξη ή την θερμότητα, τις οποίες απελευθερώνουν πιο φυσικά, αποτρέποντας τους δερματικούς ερεθισμούς και τα εγκαύματα. Έτσι είναι αποτελεσματικότερα στην αντιμετώπιση καταστάσεων όπως κακώσεις, θλάσεις, μυϊκές κράμπες, δυσμηνόρροια, ρευματοπάθειες, ημικρανίες/ πονοκεφάλους, δήγματα εντόμων, εγκαύματα, οσφυαλγίες και αυχεναλγίες.

Επίθεμα απο σπόρους κερασιού για βρέφη και μικρά παιδιά (πελαργοί)

Επιθέματα απο σπόρους καρπού κερασιού για βρέφη και μικρά παιδιά

 

Ενδείξεις θερμού επιθέματος:
Βρεφικοί κολικοί
Δυσκοιλιότητα
Μυϊκοί σπασμοί
Χαλαρωτικό μασάζ

 

Ενδείξεις ψυχρού επιθέματος:
Μώλωπες
Εγκαύματα
Οιδήματα
Πυρετός
Κεφαλαλγίες
Δήγματα εντόμων
Κακώσεις

owls

Επιθέματα απο σπόρους καρπού κερασιού για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες

Ενδείξεις θερμού επιθέματος:
Κοιλιακά άλγη
Εντερικοί κολικοί
Δυσκοιλιότητα
Μυϊκές κράμπες
Χαλαρωτικό μασάζ
Επίθεμα μαστού
Ενδείξεις ψυχρού επιθέματος:

Μώλωπες
Εγκαύματα
Οιδήματα
Πυρετός
Κεφαλαλγίες
Δήγματα εντόμων
Κακώσεις
Επίθεμα μαστού

 

 

 

Πληροφορίες

Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
κιν: 6974737266