22/09/2016

Ορθικοί Καθετήρες

Βρεφικοί Κολικοί:

Ένας απόλυτα φυσικός, μη φαρμακευτικός τρόπος αποτελεσματικής αντιμετώπισης των βρεφικών κολικών και της μετεωρισμένης κοιλιάς. Απαραίτητο για τους γονείς οι οποίοι επιθυμούν άμεση ανακούφιση του παιδιού χωρίς την χρήση φαρμακευτικών προϊόντων. Η χρήση των ορθικών καθετήρων είναι ευρέως διαδεδομένη εδώ και χρόνια στις Ευρωπαϊκές χώρες, όπου συστήνονται από παιδιάτρους και μαίες για την αντιμετώπιση όχι μόνο των συμπτωμάτων των βρεφικών κολικών, αλλά και της δυσκοιλιότητας και του μετεωρισμού. Οι καθετήρες είναι κατασκευασμένοι από μαλακό PVC προς αποφυγή τραυματισμών και ανεπιθύμητων αντιδράσεων. Το ένα άκρο είναι κυκλοτερές και το άλλο διευρυσμένο για να διευκολύνει την απελευθέρωση των αερίων από τον ανώριμο εντερικό σωλήνα του μωρού και να προσφέρει άμεση ανακούφιση.

Οδηγίες χρήσης:

• Μαλάξτε απαλά την κοιλιά
• Εμβαπτίστε το άκρο του καθετήρα σε βρεφικό λάδι
• Εισάγετε αργά το κυκλοτερές άκρο του καθετήρα στον πρωκτό του παιδιού σε βάθος 1-2 cm μέχρι την απελευθέρωση των αερίων ή/ και των κοπράνων

Διατίθενται 2 τύποι καθετήρων:

1. Normal – με μία κεντρική οπή, για την απελευθέρωση των αερίων στους βρεφικούς κολικούς.
Βρεφικοί Κολικοί
2. Lux – με μία κεντρική και δύο πλαϊνές οπές, για την κινητοποίηση του εντέρου σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας και μετεωρισμού.
Βρεφικοί Κολικοί

 

Οι ορθικοί καθετήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όποτε κριθεί απαραίτητο, πολλές φορές μέσα στην μέρα.

Πληροφορίες

Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος
κιν: 6974737266